Filteren

Cilinders Honda MT, MB, MTX, NSR, MBX & MTX-SH

Cilinders Honda MT, MB, MTX, NSR, MBX & MTX-SH
Op zoek naar een snelle Airsal cilinder voor een Puch Maxi? Leverbaar vanaf 50 tot 74CC. Alle cilinders worden compleet geleverd inclusief zuiger. Tevens leveren we alle vervangings onderdelen van Airsal voor een Puch Maxi.Net zo goed als de originele Honda cilinders Honda is een fantastisch en eigenzinnig brommermerk dat al tientallen jaren aan... Lees meer
Op zoek naar een snelle Airsal cilinder voor een Puch Maxi? Leverbaar vanaf 50 tot 74CC. Alle cilinders worden compleet geleverd inclusief zuiger. Tevens leveren we alle vervangings onderdelen van Airsal voor een Puch Maxi.

Net zo goed als de originele Honda cilinders

Honda is een fantastisch en eigenzinnig brommermerk dat al tientallen jaren aan de top staat als het gaat om toonaangevende bromfietsen en natuurlijk ook motorfietsen en auto's. Deze Japanse fabrikant stelt hoge eisen aan haar producten, en dat geldt ook voor vervangingsonderdelen zoals cilinders en cilinderkoppen. Deze moeten zijn gefabriceerd naar zeer nauwkeurige maatvoeringen, want het is belangrijk dat u er bij een nieuwe cilinder op kunt vertrouwen dat deze net zo goed past als de originele cilinder.

Cilinders van wereldmerken

Bij JMPB Onderdelen hebben we daarom alleen topkwaliteit cilinders van wereldmerken als Airsal, Athena, DMP en Malossi. Deze cilinders zijn leverbaar in 50cc, 70cc, 90cc, 110cc en 125cc en passen perfect op uw MT, MB, MTX, NSR, MBX of MTX-SH waarbij u tevens de keuze heeft uit cilinders van gietijzer of aluminium. Afhankelijk van de uitvoering worden deze cilinders geleverd inclusief zuiger, zuigerveren en pakkingen.


Verbergen

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren