Afhalen van onderdelen in de winkel weer mogelijk. Meer info, klik hier.

Filteren

Buddyseats & meer voor uw Yamaha bromfiets

Buddyseats & meer voor uw Yamaha bromfiets
De buddyseat is een kenmerkend onderdeel van de klassieke Yamaha bromfiets. Het is ook een onderdeel waar veel van gevraagd wordt. Het materiaal moet comfortabel zijn en tegelijkertijd bestand zijn tegen het gewicht van de bestuurder en de voortdurende bewegingen tijdens het rijden.Daarnaast is er natuurlijk de invloed van weer en wind. Regen,... Lees meer

De buddyseat is een kenmerkend onderdeel van de klassieke Yamaha bromfiets. Het is ook een onderdeel waar veel van gevraagd wordt. Het materiaal moet comfortabel zijn en tegelijkertijd bestand zijn tegen het gewicht van de bestuurder en de voortdurende bewegingen tijdens het rijden.

Daarnaast is er natuurlijk de invloed van weer en wind. Regen, vocht en zon tasten het materiaal langzaam aan waardoor het kan gaan breken en scheuren.

Versleten en kapotte buddyseats waarvan het vulmateriaal naar buiten komt ontsieren uw oldtimer brommer. Zij kunnen het beste direct vervangen worden. Het rijdt niet alleen veel prettiger, uw bromfiets ziet er meteen ook een stuk beter uit! Bij JMPB hebben we een mooie collectie buddyseats voor de Yamaha FS1 en een aantal aantrekkelijk geprijsde hoezen voor uw Yamaha DT en RD buddyseat. Zo ziet uw bromfiets er weer uit als nieuw, ook als u de buddyseat niet vervangt.


Verbergen

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Buddyseat Yamaha FS1 1969-1978 Zwart
  € 139,95
  Waardering:
  100%
  Buddyseat Yamaha FS1 1969-1978 Zwart
 2. Buddyseat Yamaha FS1 Centin
  € 59,95
  Buddyseat Yamaha FS1 Centin
 3. Buddyseat Yamaha FS1 Sport
  € 69,00
  Buddyseat Yamaha FS1 Sport
 4. Buddyseatdek Zwart Yamaha DT50MX
  € 14,95
  Buddyseatdek Zwart Yamaha DT50MX
 5. Buddyseatdek Zwart Yamaha RD50 / DT50MX
  € 15,95
  Waardering:
  87%
  Buddyseatdek Zwart Yamaha RD50 / DT50MX

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren