Filteren

Zundapp uitlaten & uitlaatdempers

Zundapp uitlaten & uitlaatdempers
De uitlaat is typisch zo'n onderdeel om je Zündapp mee te 'customizen' en te voorzien van een unieke uitstraling. Bij JMPB Onderdelen leveren we een flink assortiment uitlaten die aan alle verschillende wensen tegemoet komen. Van klassiek tot sportief: we weten zeker dat uw nieuwe uitlaat bij ons in de schappen ligt!Klassieke "knalpijpen"... Lees meer

De uitlaat is typisch zo'n onderdeel om je Zündapp mee te 'customizen' en te voorzien van een unieke uitstraling. Bij JMPB Onderdelen leveren we een flink assortiment uitlaten die aan alle verschillende wensen tegemoet komen. Van klassiek tot sportief: we weten zeker dat uw nieuwe uitlaat bij ons in de schappen ligt!

Klassieke "knalpijpen" voor uw Zundapp

Voor liefhebbers van klassieke knalpijpen is de chromen 'sigaar' natuurlijk zeer herkenbaar. Dit iconische model met het geknepen uiteinde is leverbaar voor verschillende Zündapp modellen zoals de KS100. De uitlaat komt met of zonder bocht, in 32mm en 36mm en in volledig chroom of zwart/chroom. Ook het klassieke rechte model kunt u bestellen in 32mm of 36 mm uitvoering, met of zonder bocht.

Open en gesloten modellen en veel meer uitlaten

Voor de KS50 heeft u de keuze uit een open of gesloten cross model en ook voor de KS80 leveren we verschillende uitlaten. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal universele uitlaten die op verschillende oldtimer bromfietsen passen. Tot slot kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor losse uitlaatbochten, binnendempers en bevestigingsmateriaal zoals uitlaatklemmen of een uitlaatsteun.

Wilt u weten welke uitlaat het beste bij uw Zündapp past? Laat het ons weten, dan zoeken wij het best passende product voor u op.


Verbergen

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Einddemper Giannelli DIY
  € 79,00
  Einddemper Giannelli DIY
 2. Uitlaatdemper 32MM Zundapp
  € 31,95
  Waardering:
  80%
  Uitlaatdemper 32MM Zundapp
 3. Uitlaatdemper Knikmodel Zundapp 26MM
  € 39,00
  Uitlaatdemper Knikmodel Zundapp 26MM

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren