Top

Bromfietsonderdelen in de aanbieding

Bij JMPB Onderdelen staan we bekend om ons uitgebreide assortiment bromfietsonderdelen en onze aantrekkelijke prijzen.

Lees meer

Bij JMPB Onderdelen staan we bekend om ons uitgebreide assortiment bromfietsonderdelen en onze aantrekkelijke prijzen.

Maar soms kan het nog aantrekkelijker! Dat is waarom we hier al onze aanbiedingen presenteren. Op al deze producten gelden aantrekkelijke kortingen en wie slim shopt kan al snel tientallen euro’s besparen op de aanschaf van brommeronderdelen.

Nieuwe aanbiedingen
Iedere maand zijn er nieuwe aanbiedingen. De aanbiedingen gelden voor allerlei producten, van sokken tot complete wielen en uitlaten. Alle producten zijn nieuw. We geven korting op sommige producten vanwege kleine beschadigingen of andere onvolkomenheden. Die producten zijn te goed om weg te gooien, en voor een zacht prijsje bieden we ze daarom alsnog aan. Verder zijn er bromfietsonderdelen die we uitfaseren of bieden we ze goedkoop aan omdat er simpelweg geen vraag meer naar is.

Hoge kortingen
Als klant van JMPB sla je hier je slag met scherpe aanbiedingen van mooie producten voor Kreidler, Puch, Tomos, Sachs, Citta, Ciao, Zundapp, Yamaha of Honda bromfietsen. De kortingen kunnen flink oplopen. Zo heb je al snel bijna 100 euro voordeel op de aanschaf van een set wielen en ook op andere onderdelen als uitlaten gelden soms hoge kortingen. Waar we niet op korten is onze service. Ook voor deze producten geldt dat we ze zo snel mogelijk verzenden zodat je snel weer door kan met je project.


Verbergen

71 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1.  Trekstarter Puch Maxi PVL Ontsteking

71 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren