Kreidler 5 Versnellingen Direct Kickstart | Exploded view

Kreidler 5 Versnellingen Direct Kickstart | Exploded view
Technische tekeningen, exploded views voor Kreidler bromfietsen met directe schakeling   Ben je in het bezit van een Kreidler bromfiets met vijf versnellingen en directe schakeling? Alle technische informatie die je zoekt over deze populaire oldtimer bromfietsen vind je hier online! Zo bestel je snel en voordelig je onderdelen via... Lees meer

Technische tekeningen, exploded views voor Kreidler bromfietsen met directe schakeling

 

Ben je in het bezit van een Kreidler bromfiets met vijf versnellingen en directe schakeling? Alle technische informatie die je zoekt over deze populaire oldtimer bromfietsen vind je hier online! Zo bestel je snel en voordelig je onderdelen via uitgewerkte technische tekeningen van onder andere het motorblok, de cilinder, koppeling en versnellingsbak van direct geschakelde Kreidler brommers.

 

Alle onderdelen op tekening

Voor elke fan van Kreidlers die regelmatig zelf onderhoud uitvoert aan deze mooie bromfietsen hebben we een compleet assortiment exploded views van alle cruciale onderdelen. Alle tekeningen zijn bijzonder compleet en gedetailleerd. Ze helpen om zelfstandig onderdelen te demonteren, restaureren en te monteren op de juiste wijze. Alle onderdelen zijn genummerd en voorzien van een omschrijving. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste vervangingsonderdelen bestelt.

 

Snel bestellen

En het mooie is: alle onderdelen die beschreven staan in de tekeningen kan je direct online bestellen in onze webshop. Je hoeft dus niet zelf te zoeken naar de verschillende onderdelen die in de tekeningen zijn getoond, dat hebben wij al voor je gedaan. Je hoeft alleen maar de aantallen in te vullen van de onderdelen die je nodig hebt en online af te rekenen. Daarna zorgen wij voor een snelle verzending zodat je alles ook snel in huis hebt!


Verbergen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren