Exploded view tekeningen | Yamaha FS1 2RU

Exploded view tekeningen | Yamaha FS1 2RU
Exploded views, technische tekeningen Yamaha FS1De Yamaha FS1 met de bekende eencilinder luchtgekoelde tweetaktmotor van 49cc is een ware klassieker. De bromfiets kan je nog steeds herkennen aan de witte strepen op de brandstoftank en de trappers die hier in Nederland verplicht waren. In de webshop van JMPB vind je alle onderdelen voor het... Lees meer

Exploded views, technische tekeningen Yamaha FS1
De Yamaha FS1 met de bekende eencilinder luchtgekoelde tweetaktmotor van 49cc is een ware klassieker. De bromfiets kan je nog steeds herkennen aan de witte strepen op de brandstoftank en de trappers die hier in Nederland verplicht waren. In de webshop van JMPB vind je alle onderdelen voor het onderhoud aan jouw Yamaha FS1. Ook technische tekeningen bestel je hier online. In totaal hebben we ruim 30 exploded views beschikbaar!


Technische tekeningen voor alle onderdelen van de Yamaha FS1
De onderdelen op tekening bieden een compleet beeld van de techniek die Yamaha voor de FS1 heeft toegepast. Zo vind je hier bijvoorbeeld exploded views voor de cilinder, de krukas en de oliepomp. Daarnaast zijn er technische tekeningen beschikbaar voor de carburateur, de koppeling, versnellingsbak, ontsteking en voor- en achterwiel. Kortom, voor alle onderdelen van de Yamaha FS1 bestel je hier online alle technische informatie die je nodig hebt.

Alle onderdelen snel en betrouwbaar online bestellen
Wat maakt de tekeningen van JMPB zo bijzonder? Het maakt niet uit of je sleutelt aan de elektrische delen, de kilometerteller, de olietank of de ontsteking: het complete assortiment aan technische tekeningen maakt sleutelen aan de Yamaha FS1 een stuk eenvoudiger.

Bovendien bestel je direct alle onderdelen eenvoudig online. De onderdelen zijn genummerd dus je weet precies welk deel je moet bestellen. JMPB levert snel, betrouwbaar en voordelig!


Verbergen

34 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

34 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren