Tomos schokbrekers van top kwaliteit

Tomos schokbrekers van top kwaliteit
Schokbrekers zijn belangrijk voor het weggedrag en de veiligheid van uw Tomos. Door versleten of oude schokbrekers verliest u het gevoel met de weg en bovendien verslechtert het remgedrag van uw brommer.Kortom, een bromfiets wordt over het algemeen instabieler en onveiliger met slechte schokbrekers. En net zo belangrijk: het is gewoon veel... Lees meer

Schokbrekers zijn belangrijk voor het weggedrag en de veiligheid van uw Tomos. Door versleten of oude schokbrekers verliest u het gevoel met de weg en bovendien verslechtert het remgedrag van uw brommer.

Kortom, een bromfiets wordt over het algemeen instabieler en onveiliger met slechte schokbrekers. En net zo belangrijk: het is gewoon veel oncomfortabeler om op een brommer te rijden met schokbrekers die niet in topconditie zijn!

Los van de veiligheid en het comfort kunt u ook nieuwe schokbrekers aanschaffen om sowieso het rijgedrag van uw Tomos te verbeteren, of om deze een andere uitstraling te geven. Neem bijvoorbeeld onze 280mm grijs/chromen schokbrekers van IMCA-A kwaliteit. Deze zijn geschikt voor de Tomos A35, Gilera Citta en Puch Maxi.

Een complete set topkwaliteit schokbrekers voor een strak weggedrag en een sportieve uitstraling koopt u eenvoudig online bij JMPB. Maar ook als u liever kiest voor een geheel originele A3 of A35 Tomos bromfiets met de originele zwarte schokbrekers kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.


Verbergen

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Schokbrekerset Gesloten Chroom 300MM DMP
    Niet op voorraad
    € 69,00
    Schokbrekerset Gesloten Chroom 300MM DMP

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren