Het afhalen van onderdelen is momenteel niet mogelijk, tevens is onze winkel 's avonds gesloten. Uiteraard blijven wij verzenden. Meer info.

Tomos schokbrekers van top kwaliteit

Tomos schokbrekers van top kwaliteit
Schokbrekers zijn belangrijk voor het weggedrag en de veiligheid van uw Tomos. Door versleten of oude schokbrekers verliest u het gevoel met de weg en bovendien verslechtert het remgedrag van uw brommer.Kortom, een bromfiets wordt over het algemeen instabieler en onveiliger met slechte schokbrekers. En net zo belangrijk: het is gewoon veel... Lees meer

Schokbrekers zijn belangrijk voor het weggedrag en de veiligheid van uw Tomos. Door versleten of oude schokbrekers verliest u het gevoel met de weg en bovendien verslechtert het remgedrag van uw brommer.

Kortom, een bromfiets wordt over het algemeen instabieler en onveiliger met slechte schokbrekers. En net zo belangrijk: het is gewoon veel oncomfortabeler om op een brommer te rijden met schokbrekers die niet in topconditie zijn!

Los van de veiligheid en het comfort kunt u ook nieuwe schokbrekers aanschaffen om sowieso het rijgedrag van uw Tomos te verbeteren, of om deze een andere uitstraling te geven. Neem bijvoorbeeld onze 280mm grijs/chromen schokbrekers van IMCA-A kwaliteit. Deze zijn geschikt voor de Tomos A35, Gilera Citta en Puch Maxi.

Een complete set topkwaliteit schokbrekers voor een strak weggedrag en een sportieve uitstraling koopt u eenvoudig online bij JMPB. Maar ook als u liever kiest voor een geheel originele A3 of A35 Tomos bromfiets met de originele zwarte schokbrekers kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.


Verbergen

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren