Zündapp spatborden, verlichting, banden, spiegels, buddyseats

Zündapp spatborden, verlichting, banden, spiegels, buddyseats
Zündapp is samen met Kreidler een van de meest iconische brommermerken uit de jaren '60', 70 en '80. Er was altijd een gezonde competitie gaande tussen eigenaren van de twee bromfietsmerken, maar wat ze gemeen hebben is hun liefde voor het merk en de drang om hun gekoesterde bromfietsen op de weg te houden.'In originele staat' is voor velen... Lees meer

Zündapp is samen met Kreidler een van de meest iconische brommermerken uit de jaren '60', 70 en '80. Er was altijd een gezonde competitie gaande tussen eigenaren van de twee bromfietsmerken, maar wat ze gemeen hebben is hun liefde voor het merk en de drang om hun gekoesterde bromfietsen op de weg te houden.

'In originele staat' is voor velen het hoogste doel als het gaat om hun oldtimer bromfietsen. Er wordt dan ook heel wat tijd besteed aan het repareren, schoonmaken en poetsen van alle onderdelen, zeker als er een clubdag op de agenda staat. Maar ondanks alle aandacht kan het gebeuren dat een onderdeel vervangen moet worden. Als liefhebbers van de luchtgekoelde tweetakt leveren we vanuit JMPB Onderdelen daarom de beste Zündapp-framedelen, zodat u bij reparatie of restauratieprojecten de uitstraling van uw bromfiets weer helemaal in orde kunt maken.

Waaruit bestaat het assortiment framedelen? In feite zijn dit alle onderdelen die op of aan het frame worden bevestigd. Dus niet alleen spatborden (waaronder de bekende varkenssnuit!) maar ook verlichting, banden, spiegels, buddyseats, achterdragers en plaathouders. En alles is uit voorraad leverbaar. Ook accessoires als spatlappen en klassieke bellen vindt u in onze webshop.


Verbergen