Let op, gewijzigde afhaaltijden.

Kilometertellers en toerentellers bromfiets

Kilometertellers en toerentellers bromfiets
Houd uw snelheid en toerental in de gaten met de analoge tellers van JMPB Onderdelen! Een universele toerenteller en kilometerteller voor uw bromfiets koopt u gewoon online in onze webshop. Onze tellers zijn geschikt voor verschillende bromfietsen zoals Tomos, Kreidler, Zundapp, Yamaha en Puch Maxi, waarvoor we een aantal mooie klokken... Lees meer

Houd uw snelheid en toerental in de gaten met de analoge tellers van JMPB Onderdelen! Een universele toerenteller en kilometerteller voor uw bromfiets koopt u gewoon online in onze webshop. Onze tellers zijn geschikt voor verschillende bromfietsen zoals Tomos, Kreidler, Zundapp, Yamaha en Puch Maxi, waarvoor we een aantal mooie klokken leveren.

Prachtige snelheidmeters voor uw bromfiets

Voor uw Puch Maxi, MS50, MV50 en VS50 heeft u de keuze uit een aantal prachtige VDO tellers. Dit zijn replica's van hoge kwaliteit die eenvoudig te monteren zijn op deze bromfietsen. Daarnaast kunnen ze worden gemonteerd op vele andere bromfietsmerken en modellen dankzij het universele karakter van deze tellers. Bij alle meters leveren we bovendien het bijpassende bevestigingsmateriaal zoals een houder van roestvrijstaal en een kunststof houder voor montage aan het stuur.

Stage 6 digitale meters van Duitse kwaliteit

Voor fans van digitale meetapparatuur leveren we ook een aantal Stage6 toerentellers en temperatuurmeters. Stage6 is een Duitse fabrikant van kwaliteitsonderdelen gespecialiseerd in de productie van onderdelen voor de populaire 50cc bromfietsen. Bij de tellers van dit mooie merk kunt u tegelijk een losse temperatuursensor inclusief slangconnector en bevestigingsklemmen bestellen voor een correcte montage en gegevensweergave.


Verbergen

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Klem 60MM VDO Teller Zwart
  € 2,50
  Klem 60MM VDO Teller Zwart
 2. KM Klok 60MM / 100KM VDO Aansluiting
  € 38,90
  KM Klok 60MM / 100KM VDO Aansluiting
 3. KM Klok 60MM VDO Aansluiting Wit
  € 31,95
  Waardering:
  60%
  KM Klok 60MM VDO Aansluiting Wit
 4. KM Klok Tomos Origineel 60MM Wit
  € 59,00
  KM Klok Tomos Origineel 60MM Wit
 5. Teller Houder Stuurmontage
  € 9,50
  Teller Houder Stuurmontage
 6. Tellerhouder Universeel 60MM
  € 24,95
  Tellerhouder Universeel 60MM
 7. Tellerklok Yamaha FS1
  € 44,95
  Tellerklok Yamaha FS1
 8. Tellerklok Yamaha FS1 - Zwarte rand
  € 37,95
  Tellerklok Yamaha FS1 - Zwarte rand
 9. KM Klok 0-80KM Model Huret
  Niet op voorraad
  € 35,95
  KM Klok 0-80KM Model Huret

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren