Top

Diverse framedelen

Diverse framedelen

Buddyseats, Verlichting, Banden, Spatborden, Schokbrekers en meer Puch Maxi, MV, Monza

Lees meer

Buddyseats, Verlichting, Banden, Spatborden, Schokbrekers en meer Puch Maxi, MV, Monza

De Puch MS50, MV50, Monza en Maxi zijn inmiddels echte klassiekers in het Nederlandse straatbeeld. Bromfietsen die hun praktische nut hebben bewezen en een grote schare fans heeft!

De liefhebbers van deze en andere Puch bromfietsen bestellen hun framedelen uiteraard bij JMPB Onderdelen! En als we zeggen framedelen dan bedoelen we ook alles wat op of aan het frame van uw Puch gemonteerd kan worden. Het gaat hier dus niet alleen om voor de hand liggende onderdelen als spatborden en verlichting, maar bijvoorbeeld ook om zadels, handvatten, schokbrekers, bagagedragers en spiegels. Om uw Puch helemaal af te maken bestelt u bovendien eenvoudig allerlei leuke artikelen zoals stickers, kleding en andere Puch-producten.

Kiest u voor bestellen bij JMPB Onderdelen dan kiest u voor betrouwbare kwaliteit. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot dé onderdelenspecialist van Nederland met de juiste onderdelen voor elke liefhebber van oldtimer bromfietsen. Uniek is dat alle onderdelen ook echt op voorraad zijn. U bent er dus van verzekerd dat uw bestelling snel wordt afgehandeld en dat u uw onderdelen binnen enkele dagen in huis heeft.


Verbergen