Diverse frame onderdelen voor uw Yamaha bromfiets

Diverse frame onderdelen  voor uw Yamaha bromfiets
Bij JMPB Onderdelen vindt u alle framedelen voor uw gekoesterde Yamaha oldtimer.We richten ons vooral op de FS1, DT, RD en TY, maar ook voor framedelen van andere klassieke Yamaha brommers zijn wij u graag van dienst. Van verlichting en elektra tot spatborden, banden en buddyseats: het is er allemaal om uw bromfiets te restaureren en in originele... Lees meer

Bij JMPB Onderdelen vindt u alle framedelen voor uw gekoesterde Yamaha oldtimer.

We richten ons vooral op de FS1, DT, RD en TY, maar ook voor framedelen van andere klassieke Yamaha brommers zijn wij u graag van dienst. Van verlichting en elektra tot spatborden, banden en buddyseats: het is er allemaal om uw bromfiets te restaureren en in originele staat te houden. Daarnaast bieden we een ruime keuze in montagemateriaal en originele Yamaha stickers alsmede leuke accessoires zoals caps en plaathouders.

 

Ook voor onze framedelen geldt dat we alles zo veel mogelijk origineel inkopen. Soms zijn deze onderdelen erg zeldzaam. Wanneer er geen originele onderdelen te verkrijgen zijn dan bieden wij u een zeer betaalbaar en kwalitatief vergelijkbaar aftermarket alternatief. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw klassieke bromfiets in topconditie blijft!


Verbergen