Koppelingsdelen voor uw Yamaha bromfiets

Koppelingsdelen voor uw Yamaha bromfiets
De koppeling van een oldtimer Yamaha lijkt op het eerste gezicht misschien een simpel stukje techniek. In feite is de koppeling echter een complex samenspel tussen koppelingsplaten, drukplaten, veren en kabels en vormt het de enige verbinding tussen de versnellingsbak van uw klassieker en het motorblok. Net als alle andere onderdelen van uw FS1,... Lees meer

De koppeling van een oldtimer Yamaha lijkt op het eerste gezicht misschien een simpel stukje techniek. In feite is de koppeling echter een complex samenspel tussen koppelingsplaten, drukplaten, veren en kabels en vormt het de enige verbinding tussen de versnellingsbak van uw klassieker en het motorblok.

Net als alle andere onderdelen van uw FS1, RD, DT of TY heeft ook de koppeling regelmatig onderhoud nodig. Soms is dit een eenvoudige ingreep zoals het smeren en spannen van de koppelingskabel of het aandraaien van een stelschroef, maar het kan ook zijn dat de koppeling toe is aan een volledige revisie. Veel eigenaren van Yamaha oldtimers kiezen ervoor om dit zelf te doen, en dit is ook goed mogelijk dankzij de technische kennis van clubleden en informatie die beschikbaar is op het web.
 
Wat betreft de onderdelen voor uw koppeling kunt u altijd terecht bij JMPB. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment koppelingsdelen voor uw kostbare FS1, RD, DT of TY. Van een complete koppelingset tot losse onderdelen als koppelingsplaten, een drukstift, koppelingstift, stelschroeven, veerringen en versnellingsbakolie. Veel onderdelen zijn origineel Yamaha of afkomstig van betrouwbare aftermarket leveranciers als betaalbaar alternatief. Kortom, alles om de koppeling van uw Yamaha oldtimer weer in topconditie te brengen vindt u bij JMPB!


Verbergen

38 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Castrol
    Niet op voorraad
    € 12,95
    Castrol Versnellingsbakolie Power RS 10W40

38 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren