Afhalen van onderdelen in de winkel weer mogelijk. Meer info, klik hier.

Buddyseats en zadels voor Gilera Citta

Buddyseats en zadels voor Gilera Citta
De beste zadels en buddyseats voor uw Gilera Citta bestelt u natuurlijk online bij JMPB Onderdelen! In onze webshop vindt u een ruim assortiment zadels, buddyseats en achterzitjes in verschillende kleuren en uitvoeringen, inclusief bevestigingsmateriaal en andere accessoires.Bromfietszadel vervangen Een bromfietszadel is typisch zo'n onderdeel... Lees meer

De beste zadels en buddyseats voor uw Gilera Citta bestelt u natuurlijk online bij JMPB Onderdelen! In onze webshop vindt u een ruim assortiment zadels, buddyseats en achterzitjes in verschillende kleuren en uitvoeringen, inclusief bevestigingsmateriaal en andere accessoires.

Bromfietszadel vervangen

Een bromfietszadel is typisch zo'n onderdeel dat het zwaar te verduren heeft in het dagelijkse leven. Door veelvuldig gebruik en ook door allerlei weersinvloeden zoals regen en de inwerking van UV-straling gaat de kwaliteit van een brommerzadel achteruit. Totdat op een gegeven moment het materiaal kapot gaat en uw zadel vervangen dient te worden. Gelukkig bieden de brommerzadels van JMPB Onderdelen topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs zodat uw bromfietszadel vervangen zeker de moeite waard is.

Zadels, buddyseats en achterzitjes voor uw Citta

We leveren losse zadels, buddyseats en achterzitjes voor uw Gilera Citta altijd uit voorraad. De zadels zijn verkrijgbaar in wit of zwart en zijn voorzien van een opdruk met de tekst 'citta' of 'gilera'. Net als voor alle andere brommeronderdelen geldt ook voor onze buddyseats en andere bromfietszadels dat we zo veel mogelijk originele onderdelen aanbieden. Deze onderdelen bieden een betrouwbare kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste onderdelen? Laat het ons weten, we geven u graag advies over de beste aanschaf voor uw Citta bromfiets.


Verbergen

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Achterzitje Universeel Wit
  € 20,95
  Achterzitje Universeel Wit
 2. Buddyseat Gilera Citta Wit
  € 34,50
  Buddyseat Gilera Citta Wit
 3. Buddyseat Gilera Citta Zwart
  € 37,95
  Waardering:
  100%
  Buddyseat Gilera Citta Zwart
 4. Zadel Brooks B67 Honing bruin
  € 129,95
  Zadel Brooks B67 Honing bruin
 5. Zadel model als origineel Gilera Citta
  € 34,50
  Zadel model als origineel Gilera Citta
 6. Zadel Vespa Bravo Origineel
  € 47,50
  Zadel Vespa Bravo Origineel
 7. Zadelveer Citta/Ciao
  € 3,75
  Zadelveer Citta/Ciao
 8. Achterzitje Met Rugsteun Universeel Zwart Met opdruk
  Niet op voorraad
  € 35,95
  Achterzitje Met Rugsteun Universeel Zwart Met opdruk

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren