Puch Cilinders, Carburateurs, Lagers, Uitlaten & Meer

Puch Cilinders, Carburateurs, Lagers, Uitlaten & Meer
Elke Puch zit motorisch goed in elkaar, maar toch heeft geen enkel motorblok het eeuwige leven. Bij onze gekoesterde klassiekers kunnen na verloop van tijd de kogellagers slijtage gaan vertonen en ook de keerringen zullen uiteindelijk olie gaan doorlaten. Is het motorblok van uw Puch toe aan een revisie of grondig onderhoud? Alle onderdelen... Lees meer

Elke Puch zit motorisch goed in elkaar, maar toch heeft geen enkel motorblok het eeuwige leven. Bij onze gekoesterde klassiekers kunnen na verloop van tijd de kogellagers slijtage gaan vertonen en ook de keerringen zullen uiteindelijk olie gaan doorlaten. Is het motorblok van uw Puch toe aan een revisie of grondig onderhoud? Alle onderdelen bestelt u vanzelfsprekend bij JMPB Onderdelen.

Een versleten motor is eenvoudig te herkennen. Het blok loopt niet meer mooi rond, kan gaan haperen en rammelen en het olieverbruik schiet omhoog. Ook gaat de brommer meer benzine verbruiken. Kortom, de bromfiets snort niet meer zo lekker als vroeger en klinkt meer alsof zijn laatste uur heeft geslagen. Voor menig liefhebber van de Puch Maxi maar ook voor MV, VS, DS en Monza eigenaren betekent dat: sleutelen! Sowieso is onderhoud aan het motorblok belangrijk om problemen in de toekomst te voorkomen.

Alle onderdelen voor revisie en onderhoud van uw Puch motor vindt u bij JMPB Onderdelen. Maar ook als het blok niet helemaal uit elkaar hoeft en u gewoon een los onderdeel nodig heeft dan kunt u dit natuurlijk bij ons bestellen. We hebben het assortiment overzichtelijk voor u gegroepeerd. Zo kunt u losse cilinders bestellen, evenals krukassen, zuigers, koppelingen, lagers, carburateurs, elektrische onderdelen, pakkingen, enz. enz. Van het kleinste schroefje tot complete motoronderdelen: alles voor uw Puch is uit voorraad leverbaar!


Verbergen