Mechanische onderdelen Vespa Ciao

Mechanische onderdelen Vespa Ciao
De Piaggio Ciao is een superdegelijke bromfiets en ook bijna 30 jaar nadat de productie is gestaakt zie je ze nog regelmatig rondrijden. Dit heeft natuurlijk ook alles te maken met het feit dat er heel veel liefhebbers zijn van Piaggio/Vespa die vaak in clubverband sleutelen aan hun geliefde bezit. De onderdelen kopen ze uiteraard online bij JMPB... Lees meer

De Piaggio Ciao is een superdegelijke bromfiets en ook bijna 30 jaar nadat de productie is gestaakt zie je ze nog regelmatig rondrijden. Dit heeft natuurlijk ook alles te maken met het feit dat er heel veel liefhebbers zijn van Piaggio/Vespa die vaak in clubverband sleutelen aan hun geliefde bezit. De onderdelen kopen ze uiteraard online bij JMPB Onderdelen!

Mechanische onderdelen voor uw Ciao

Net zoals bij alle bromfietsen gaat er ook bij een Ciao wel eens wat kapot. Niet alleen het 49cc luchtgekoelde tweetakt motorblok heeft regelmatig onderhoud nodig, ook alle andere mechanische onderdelen en slijtdelen kunnen op den duur mankementen gaan vertonen. Slijtage van deze mechanische onderdelen zoals poelies en snaren, vorkdelen en remmen van uw Ciao bromfiets kan het rijplezier flink bederven of zelfs onmogelijk maken. Om maar niet te spreken over de onveilige situaties die kunnen ontstaan wanneer cruciale slijtdelen (denk aan remmen) niet meer goed functioneren door gebrek aan onderhoud.

Ciao onderdelen online bestellen

Bij JMPB bestelt u deze onderdelen eenvoudig online. We bieden zoveel mogelijk originele onderdelen en voor de kleinere portemonnee is er veelal een voordelig alternatief beschikbaar. Alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel verzonden zodat u nooit lang hoeft te wachten om het nodige onderhoud uit te voeren.


Verbergen