Carters en onderdelen Vespa Ciao

Carters en onderdelen Vespa Ciao
Het carter van uw Vespa Ciao speelt een belangrijke rol in het motorblok, maar niet zozeer voor de smering. Deze bromfietsen hebben namelijk geen traditioneel carter met smeerolie, zoals bij viertaktmotoren wordt gebruikt, want de smering gebeurt door olie toe te voegen aan de benzine.Carter is cruciaal De Vespa Ciao is voorzien van een... Lees meer

Het carter van uw Vespa Ciao speelt een belangrijke rol in het motorblok, maar niet zozeer voor de smering. Deze bromfietsen hebben namelijk geen traditioneel carter met smeerolie, zoals bij viertaktmotoren wordt gebruikt, want de smering gebeurt door olie toe te voegen aan de benzine.

Carter is cruciaal

De Vespa Ciao is voorzien van een tweetaktmotor waarbij het carter zorgt voor het samenpersen van het benzine/luchtmengsel, omdat het carter in het arbeidsproces gedeeltelijk de rol overneemt van de cilinderruimte. Het carter is daarmee een cruciaal onderdeel voor het goed functioneren van het motorblok. Het carter zelf is geen bewegend onderdeel dus mechanische slijtage zal hier niet snel optreden, maar ook het carter kan op andere manieren verouderen en slijten waardoor vervanging wellicht nodig is.

Ruime voorraad carters

Is het carter van uw Ciao aan vervanging toe? Bij JMPB Onderdelen hebben we een ruime voorraad carters speciaal voor Vespa Ciao bromfietsen, andere Vespa modellen en de Gilera Citta. De carters zijn afkomstig van bekende merken als Malossi en Polini en bieden een perfecte kwaliteit voor uw bromfiets. De carters worden compleet geleverd en zijn geschikt voor een puntenontsteking of elektronische ontsteking. Ook kunt u losse boutsets bestellen.


Verbergen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Carter Los Simonini 07 + Inlaatset Malossi
    Niet op voorraad
    € 219,95
    Carter Los Simonini 07 + Inlaatset Malossi

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren