Gilera Citta, Handvaten, Schokbrekers, Banden, Buddyseats & meer

Gilera Citta, Handvaten, Schokbrekers, Banden, Buddyseats & meer
De Gilera Citta begint inmiddels een echte klassieker te worden in het Nederlandse straatbeeld. En ook steeds zeldzamer, want deze Italiaanse bromfiets wordt sinds 2002 niet meer gemaakt. Gelukkig kunt u alle onderdelen voor uw Citta gewoon online bestellen in onze webshop. Dit geldt ook voor de kwetsbare framedelen als handvatten, banden,... Lees meer

De Gilera Citta begint inmiddels een echte klassieker te worden in het Nederlandse straatbeeld. En ook steeds zeldzamer, want deze Italiaanse bromfiets wordt sinds 2002 niet meer gemaakt. Gelukkig kunt u alle onderdelen voor uw Citta gewoon online bestellen in onze webshop. Dit geldt ook voor de kwetsbare framedelen als handvatten, banden, spatborden en plaatwerk.

Wat verstaan we onder framedelen

Onder framedelen verstaan we alle onderdelen die op of aan het frame zijn bevestigd. Zo hebben we een breed assortiment banden in onze webshop die perfect passen bij uw Citta. U kunt de bromfiets pimpen met vette crossbanden maar het is natuurlijk ook mogelijk om klassieke 'white wall' banden te monteren. Ook op het gebied van buddyseats, spatborden en verlichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle framedelen online bestellen

Buddyseats zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en daarnaast kunt u bij ons een origineel zadelmodel online bestellen alsmede enkele achterzitjes. Spatborden en ook koplampspoilers, bagagedragers en treeplaten worden geleverd in meerdere kleuren of neutraal zwart zodat u het onderdeel in de juiste kleur kunt spuiten. Ook wat betreft verlichting kunt u alle kanten op. Zo bestelt u net zo eenvoudig een origineel model achterlicht voor uw Citta, een complete koplamp, stroomdraad en losse lampjes.


Verbergen