Motorsloten en brommersloten

Motorsloten en brommersloten
Een goed brommerslot of motorslot is een effectief middel om diefstal tegen te gaan. En helaas is het nodig ook, want oldtimer brommers zijn nog altijd populair bij het dievengilde. En dat geldt zeker voor goed onderhouden bromfietsen van merken als Tomos, Zündapp, Kreidler en Yamaha. Bij JMPB Onderdelen vindt u de sterkste beugelsloten,... Lees meer

Een goed brommerslot of motorslot is een effectief middel om diefstal tegen te gaan. En helaas is het nodig ook, want oldtimer brommers zijn nog altijd populair bij het dievengilde. En dat geldt zeker voor goed onderhouden bromfietsen van merken als Tomos, Zündapp, Kreidler en Yamaha. Bij JMPB Onderdelen vindt u de sterkste beugelsloten, kettingsloten en kabelsloten om uw kostbare bezit te beschermen.

Welk type brommerslot of motorslot moet ik hebben?

Staat uw bromfiets vaak onbewaakt buiten? Kies dan voor een 4-sterren slot van JMPB. We leveren hiervoor 4-sterren kettingsloten inclusief beugel en 4-sterren beugelsloten. Deze sloten zijn uitermate sterk en maken diefstal van uw bromfiets zeer onwaarschijnlijk. Dit is helemaal het geval wanneer u het slot combineert met een degelijk muur- of vloeranker van JMPB. Bevestig het slot aan het muuranker en meenemen van uw bromfiets is vrijwel onmogelijk.

Wanneer uw bromfiets meestal droog binnen staat in een schuur, garage of in een bewaakte stalling dan kunt u ook kiezen voor een 3-sterren slot van JMPB. Ook deze zijn leverbaar als ketting- of beugelslot en bieden een prima bescherming tegen de gelegenheidsdief, net zoals onze schijfremsloten. Deze passen op vrijwel elke bromfiets en zorgen ervoor dat een dief er niet mee kan wegrijden. Een simpele en effectieve manier om uw bezit te beschermen!

Welk motorslot of brommerslot is belangrijk voor de verzekering

Wil je voor je motor, brommer of scooter een diefstalverzekering afsluiten. Dan is het belangrijk dat je een slot kiest die gekeurd is door de verzekeraar. Over het algemeen zijn dit ART sloten. Deze sloten zijn erkend door het Nederlands instituut. Koop je een slot die niet behoort tot de juiste klasse, dan is de kans groot dat de verzekeraar geen dekking geeft als je motor of brommer wordt gestolen.

Online motorslot of brommerslot bestellen

Ben je op zoek naar een goed slot voor je motor of brommer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een groot assortiment aan variërend van kettingsloten, beugelsloten, discussloten, kabelsloten, muur- en vloerankersloten en schijfremsloten. Voor elke situatie is er wel een passend slot te vinden. Bestel jouw slot vandaag nog online in de webshop en je hebt het slot uiterlijk binnen 3 dagen in huis.


Verbergen

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kettingslot Edge Fuerte 70 - 110CM Zwart
    Niet op voorraad
    € 19,95
    Kettingslot Edge Fuerte 70 - 110CM Zwart

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren