Ringen, pasringen voor bromfietsen

Ringen, pasringen voor bromfietsen
Iedereen die regelmatig sleutelt aan klassieke bromfietsen kent het probleem: een boutje is net iets te lang voor een goede fit of de opening is te wijd voor de gebruikte bout of moer waardoor deze niet ‘pakt’. Gelukkig hebben we bij JMPB Onderdelen de oplossing: een ruime keuze in verschillende soorten ringen uitgevoerd in koper, RVS en... Lees meer

Iedereen die regelmatig sleutelt aan klassieke bromfietsen kent het probleem: een boutje is net iets te lang voor een goede fit of de opening is te wijd voor de gebruikte bout of moer waardoor deze niet ‘pakt’. Gelukkig hebben we bij JMPB Onderdelen de oplossing: een ruime keuze in verschillende soorten ringen uitgevoerd in koper, RVS en verzinkt staal.

 

Koperen ringen, RVS en verzinkt staal

JMPB heeft het grootste aanbod ringen van Nederland. De ringen zijn leverbaar in verschillende maten en zijn gemaakt van koper, RVS of verzinkt staal. Voor elke toepassing is de juiste ring te vinden. Gebruik RVS ringen wanneer je ook RVS bouten en moeren gebruikt. Verzinkt staal is de perfecte keuzen voor toepassingen waarbij vooral de technische montage belangrijk is. Koperen ringen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld het afdichten van remleidingen.

 

Ruim assortiment pasringen/shims

Daarnaast heb je de keuze uit een ruim assortiment pasringen of shims. Deze worden gebruikt om een juiste afstelling te bereiken voor de v-snaar of vario. Dit voorkomt een snelle slijtage en zorgt ervoor dat je bromfiets soepel optrekt. Ook worden de ringen gebruikt als opvulring voor krukassen. In totaal heb je de keuze uit ruim dertig verschillende maten shimringen, van 10x16x0.1 tot en met 20x28x0.5. Ook deze pasringen zijn geschikt voor oldtimer bromfietsen van de bekende merken als Zündapp, Kreidler, Tomos, Puch, Honda en Yamaha.


Verbergen