Kreidler BUMM spiegels & meer

Kreidler BUMM spiegels & meer
Goed zicht naar voren én naar achteren is van groot belang in het verkeer. Niet alleen als u er dagelijks op uit trekt, maar ook wanneer u de bromfiets alleen tevoorschijn haalt voor toertochten of bij mooi weer zijn goede spiegels belangrijk. Bij JMPB Onderdelen vindt u onder andere een grote verzameling BUMM spiegels in alle soorten... Lees meer

Goed zicht naar voren én naar achteren is van groot belang in het verkeer. Niet alleen als u er dagelijks op uit trekt, maar ook wanneer u de bromfiets alleen tevoorschijn haalt voor toertochten of bij mooi weer zijn goede spiegels belangrijk. Bij JMPB Onderdelen vindt u onder andere een grote verzameling BUMM spiegels in alle soorten maten.

Wie kiest voor kwaliteit kiest voor de spiegels van BUMM. Deze Duitse fabrikant laat niets aan het toeval over en de spiegels passen dan ook uitstekend op uw Kreidler, Zündapp of Yamaha. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen zodat er altijd een spiegel leverbaar is voor uw bromfiets.

Zo hebben we spiegels van BUMM die links en rechts op het beenschild gemonteerd kunnen worden, er zijn universele insteekspiegels en uiteraard de spiegels die eenvoudig aan het stuur of op de handle bevestigd kunnen worden. Qua vormgeving heeft u daarnaast de keuze uit ronde spiegels, rechthoekige en ovale spiegels.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat: bij JMPB leveren we altijd de beste kwaliteit brommeronderdelen voor aantrekkelijke prijzen. Weet u niet welk onderdeel past bij uw bromfiets? Neem dan contact met ons op, we staat u graag te woord.


Verbergen

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren