Top

Bromfiets lagers – Wiellagers, krukaslagers, naaldlagers

Bromfiets lagers –  Wiellagers, krukaslagers, naaldlagers

Van wiellagers tot krukaslagers en naaldlagers: alles is uit voorraad leverbaar. Van merken als SKF, Koyo en NSK met een messing kooi

Lees meer

Van wiellagers tot krukaslagers en naaldlagers: alles is uit voorraad leverbaar. Van merken als SKF, Koyo en NSK met een messing kooi

Bromfietslagers hebben weinig onderhoud nodig zolang ze voldoende smering hebben. Is dit niet het geval dan slijten ze veel sneller en gaan de lagers piepen, kraken en schuren. Net zolang tot ze helemaal vastlopen en vervangen dienen te worden. Nu zullen maar weinig brommerliefhebbers het zover laten komen, toch is het verstandig om ook in een eerder stadium lagers te vervangen. Om toekomstige problemen voor te zijn.

Voor de enthousiaste sleutelaars die bezig zijn met een revisie of regulier onderhoud van hun bromfiets heeft JMPB alle lagers op voorraad, zoals wiellagers, krukaslagers en naaldlagers. De lagers zijn onder andere afkomstig van het bekende topmerk SKF. En wanneer de lagers niet van SKF zijn dan bieden we een betaalbaar aftermarket alternatief dat in kwaliteit vergelijkbaar is.

Met de universele lagers van JMPB Onderdelen vindt u voor elke bromfiets de juiste lager. Weet u niet welke lager op uw bromfiets past? Neem dan contact met ons op voor advies van onze technische mensen.


Verbergen

84 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina