Pakkingen Honda MT, MB, MTX, NSR, MBX & MTX-SH

Pakkingen Honda MT, MB, MTX, NSR, MBX & MTX-SH
Bij pakkingen denk je al snel aan de koppakking van een bromfietsmotor, maar er zijn ook andere pakkingen die een belangrijke rol spelen bij uw Honda. Denk hierbij aan de koppelingsdekselpakking of de membraanpakking. Al deze pakkingen sluiten de verschillende motordelen lucht- en vloeistofdicht af voor het maximale rendement. Een lekke pakking... Lees meer

Bij pakkingen denk je al snel aan de koppakking van een bromfietsmotor, maar er zijn ook andere pakkingen die een belangrijke rol spelen bij uw Honda. Denk hierbij aan de koppelingsdekselpakking of de membraanpakking. Al deze pakkingen sluiten de verschillende motordelen lucht- en vloeistofdicht af voor het maximale rendement. Een lekke pakking dient daarom zo snel mogelijk vervangen te worden.

Ruim assortiment Honda pakkingen

Een lekke koppakking is misschien wel het meest bekende motorprobleem.Want wanneer het mis gaat met de koppakking is de schade vaak niet te overzien. De motor kan dan vastlopen als gevolg van oververhitting. Dit is een extreme situatie, maar ook andere pakkingen kunnen voor problemen zorgen. Zeker wanneer deze zijn gemonteerd in klassieke bromfietsen die lang stilstaan kunnen ze uitdrogen of andere defecten vertonen. In de webshop van JMPB Onderdelen vindt u een ruim assortiment pakkingen voor uw Honda MT5, MB5, NSR, MBX, MTX-SH en verschillende 80cc modellen.

Alle Honda pakkingen uit voorraad leverbaar

Dit zijn onder meer inlaatpakkingen, koppakkingen, koppelingsdekselpakkingen en middencarterpakkingen. Ook leveren we vloeibare pakkingen en alle bijbehorende producten zoals pakkingschrapers en complete pakkingsets. Kortom, alles voor uw Honda is leverbaar uit voorraad dus u heeft uw pakkingen en andere brommeronderdelen snel in huis!


Verbergen

51 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. O-Ring Haakset / Pakkingschraper 5-Delig
    Niet op voorraad
    € 18,95
    O-Ring Haakset / Pakkingschraper 5-Delig

51 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren