Kentekenplaathouders voor uw Vespa Ciao

Kentekenplaathouders voor uw Vespa Ciao
Het is belangrijk te zorgen voor een correcte bevestiging van de kentekenplaat op uw Vespa Ciao. Want wanneer de plaat niet goed zichtbaar is omdat hij niet op de juiste manier bevestigd is kan dat een bekeuring opleveren! Bovendien ziet het er slordig uit, en dat past niet bij de uitstraling van uw mooie Vespa.De juiste kentekenplaathouder voor... Lees meer

Het is belangrijk te zorgen voor een correcte bevestiging van de kentekenplaat op uw Vespa Ciao. Want wanneer de plaat niet goed zichtbaar is omdat hij niet op de juiste manier bevestigd is kan dat een bekeuring opleveren! Bovendien ziet het er slordig uit, en dat past niet bij de uitstraling van uw mooie Vespa.

De juiste kentekenplaathouder voor uw Ciao

Gelukkig kunt u bij JMPB Onderdelen mooi passende kentekenplaathouders bestellen Voor uw Vespa Ciao en Si. Deze houders zitten op een kwetsbare plek en gaan in het dagelijkse brommerleven regelmatig kapot of raken beschadigd. Vervanging is eenvoudig en de kentekenplaathouders zijn zeer scherp geprijsd. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zowel liggend als staand, verchroomd of in wit of zwart kunststof. De liggende houders zijn geschikt voor de Nederlandse liggende plaat, de staande houder is geschikt voor de normale standaard bromfietskentekenplaat.

Bevestigingsmateriaal voor de kentekenplaathouder

Bovenop dit assortiment vindt u in onze webshop ook bijpassende bevestigingsets. Deze sets bestaan uit twee schroefjes en bijpassende kapjes om deze af te schermen. De sets worden geleverd in verschillende kleuren zoals blauw, geel, zwart en wit. Daarnaast zijn de schroefjes en kapjes zelfs afzonderlijk leverbaar. U zit dus nooit opgescheept met onderdelen die u niet nodig heeft.


Verbergen

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren