Bromfiets bougies / Doppen – Universele bougies, bougiekabels en bougiedoppen

Bromfiets bougies / Doppen – Universele bougies, bougiekabels en bougiedoppen
Gezonde bougies zijn belangrijk om het maximale vermogen te halen uit het motorblok van uw bromfiets. Door defecte of niet optimaal vonkende bougies, bijvoorbeeld als gevolg van een verkeerde verbranding, loopt een motor slecht of zelfs helemaal niet. Vervangen dus!Bougies gaan in principe lang mee, maar door een slechte afstelling van de... Lees meer

Gezonde bougies zijn belangrijk om het maximale vermogen te halen uit het motorblok van uw bromfiets. Door defecte of niet optimaal vonkende bougies, bijvoorbeeld als gevolg van een verkeerde verbranding, loopt een motor slecht of zelfs helemaal niet. Vervangen dus!

Bougies gaan in principe lang mee, maar door een slechte afstelling van de carburateur en verkeerde verbranding kunnen er problemen ontstaan. Een zwarte en natte bougie wijst bijvoorbeeld op een te rijk mengsel waardoor de bougie te koud blijft. Ook zwarte koolstofaanslag is hier een symptoom van. Een witte bougie is juist een teken van het tegenovergestelde: een te arm mengsel en een te hete verbranding. Bougies gaan hierdoor kapot en uw bromfiets loopt niet meer lekker of de motor start helemaal niet meer.

De beste brommerbougies zijn uit voorraad leverbaar bij JMPB Onderdelen. Onze universele bougies zijn afkomstig van gerenommeerde merken als Bosch, Champion en NGK in verschillende uitvoeringen. Voor extra pit kunt u bijvoorbeeld de speciale race-bougies kopen van NGK. En ook voor universele bougiedoppen van NGK en Polini kunt u bij ons terecht. De doppen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Tot slot leveren we bougiekabels ook op rol!


Verbergen

58 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

58 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren