Top

Vespa Ciao Banden, Handvatten, Spatborden & Meer

Vespa Ciao Banden, Handvatten, Spatborden & Meer

Evenals onder andere plaathouders, spiegels, banden, handvatten, spatborden en verlichting voor uw Vespa Ciao

Lees meer

Evenals onder andere plaathouders, spiegels, banden, handvatten, spatborden en verlichting voor uw Vespa Ciao

De Italiaanse bromfietsfabrikant Piaggio produceerde het bekende model Ciao (beter bekend als Vespa Ciao) tussen 1967 en 1991. Andere bekende modellen die waren afgeleid van de Ciao zijn onder andere de Piaggio Si en de Bravo, die allebei over een telescopische voorvork beschikken. De Bravo was tevens voorzien van achterwielophanging met schokbreker.

Onderdelen voor Ciao bromfietsen

Inmiddels wordt de Ciao al bijna 30 jaar niet meer gemaakt en is deze typisch Italiaanse bromfiets uitgegroeid tot een klassieker onder de ware liefhebbers. Om deze oldtimer bromfietsen op de weg te houden is een goede onderdelenvoorziening erg belangrijk, en wat dat betreft zit u goed bij JMPB Onderdelen. De afgelopen jaren zijn we namelijk uitgegroeid tot een van de grootste webshop in Nederland en daarbuiten op het gebied van bromfietsonderdelen.

Bestel hier uw Piaggio Ciao framedelen

Ook op het gebied van framedelen leveren we alles dat u maar nodig kunt hebben en dat op of aan het frame wordt bevestigd. Dit zijn onder andere plaathouders, spiegels, banden, handvatten, spatborden en verlichting. En alles is uit voorraad leverbaar.  Het zijn onderdelen voor de professionele sleutelaar en de hobbyist die alleen genoegen neemt met de beste kwaliteit. U vindt in onze webshop dan ook zoveel mogelijk originele onderdelen of eersteklas aftermarket onderdelen speciaal voor de Vespa Ciao. Bestel vandaag nog online!


Verbergen