Het afhalen van onderdelen is momenteel niet mogelijk, Tevens is onze winkel s'avonds gesloten. Uiteraard blijven wij verzenden. Meer info.

Universele brommer spiegels

Universele brommer spiegels
Goede bromfietsspiegels zijn er niet alleen voor uw veiligheid, ze zijn ook heel bepalend voor het uiterlijk van uw bromfiets. Bij JMPB Onderdelen vindt u zijspiegels voor bromfietsen van elke leeftijd. Dus niet alleen voor de gekoesterde oldtimer maar zeker ook voor hedendaagse brommers.Stijlvolle spiegels voor brommers uit alle jaren Zeker... Lees meer

Goede bromfietsspiegels zijn er niet alleen voor uw veiligheid, ze zijn ook heel bepalend voor het uiterlijk van uw bromfiets. Bij JMPB Onderdelen vindt u zijspiegels voor bromfietsen van elke leeftijd. Dus niet alleen voor de gekoesterde oldtimer maar zeker ook voor hedendaagse brommers.

Stijlvolle spiegels voor brommers uit alle jaren

Zeker wanneer u op zoek bent naar de stijlvolle zijspiegels voor bromfietsen uit de jaren '60 en '70 heeft u in onze webshop een ruime keuze. U kunt de spiegels rustig online bekijken en deze direct bestellen. Net als alle andere bromfietsonderdelen in de webshop van JMPB Onderdelen zijn ook onze achteruitkijkspiegels van eersteklas kwaliteit. Voor oldtimer bromfietsen vindt u bij JMPB tientallen spiegels in verschillende uitvoeringen. Dit zijn onder andere beenschildspiegels, insteekspiegels, met klembevestiging en spiegels met M8 schroefdraad. Bovendien zijn de zijspiegels leverbaar in een ronde, rechthoekige of druppelvorm.

Busch & Müller spiegels, Duitse perfectie

Hier vindt u universele spiegels voor uw bromfiets, onder andere van BUMM oftewel Busch & Müller. Deze staan garant voor Duitse perfectie en kwaliteit. Het is ons doel om zo veel mogelijk originele onderdelen aan te bieden voor de scherpste prijs. Waar dit niet mogelijk is bieden we een vergelijkbaar aftermarket alternatief. Niet voor niets is JMPB al jaren de onderdelenspecialist voor brommerliefhebbers!


Verbergen

44 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

44 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren