Kreidler RS

Kreidler RS
Technische tekeningen, exploded views voor Kreidler RSDe Kreidler RS is een echte klassieker met een heleboel fans in Nederland. Voor het onderhoud aan hun kostbare bezit rekenen ze op de onderdelen van JMPB. En ook voor technische informatie weten zij ons al jaren te vinden. De technische tekeningen die je hier vindt bevatten alle informatie om... Lees meer

Technische tekeningen, exploded views voor Kreidler RS
De Kreidler RS is een echte klassieker met een heleboel fans in Nederland. Voor het onderhoud aan hun kostbare bezit rekenen ze op de onderdelen van JMPB. En ook voor technische informatie weten zij ons al jaren te vinden. De technische tekeningen die je hier vindt bevatten alle informatie om te werken aan het rijwielgedeelte van Kreidler bromfietsen. Denk hierbij aan het frame en de voorvork, de achterbrug, voorwiel en achterwiel en nog veel meer onderdelen.

Exploded views voor achterburg, voorvork, wielen, verlichting en meer
Hoe werkt de cockpit c.q. teller van mijn Kreidler? Hoe werkt de verlichting? Op welke manier monteer ik het achterwiel en welke onderdelen moet ik bestellen voor mijn voorvork? Iedereen die zelf aan zijn Kreidler sleutelt komt deze vragen wel eens tegen. Gelukkig bieden de exploded views van JMPB uitkomst. Dit zijn technische tekeningen van de opengewerkte onderdelen. Alle tekeningen geven een zeer gedetailleerd beeld van de verschillende onderdelen zoals het frame, de buddyseat, de achterburg, de voorvork, de wielen en de verlichting.

Onderdelen eenvoudig online bestellen
De technische tekeningen van JMPB geven antwoord op vele vragen en zijn een uitkomst voor elke Kreidler-eigenaar, hobbyist of professional. Ook brommerverhuurbedrijven weten ons te vinden en waarderen de technische kennis van JMPB als leverancier van brommeronderdelen. De technische tekeningen bestel je eenvoudig online, net als de bijbehorende onderdelen. Met de bestelmodule nemen we het zoekwerk uit handen. Je hoeft alleen maar de aantallen onderdelen in te geven en op bestellen te drukken!


Verbergen

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren