Tomos Remschoenen, remblokken en meer

Tomos Remschoenen, remblokken en meer
Veel Tomos eigenaren kennen het wel: piepende of matig functionerende remmen. De remedie is vaak: remmen demonteren, remschoenen en remtrommels reinigen en licht schuren, de scharnierpunten reinigen en invetten en tot slot de remkabels weer goed afstellen.Meestal is dit voldoende om de remmen weer te herstellen, maar het gebeurt ook net zo vaak... Lees meer

Veel Tomos eigenaren kennen het wel: piepende of matig functionerende remmen. De remedie is vaak: remmen demonteren, remschoenen en remtrommels reinigen en licht schuren, de scharnierpunten reinigen en invetten en tot slot de remkabels weer goed afstellen.

Meestal is dit voldoende om de remmen weer te herstellen, maar het gebeurt ook net zo vaak dat vervanging van versleten remdelen noodzakelijk is. Zo weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt, en dat geldt al helemaal met de eersteklas remonderdelen van JMPB!

Houd de remmen van uw Tomos in perfecte staat met de remonderdelen van JMPB. Het assortiment in onze webshop bestaat uit complete remsegmentsets (remschoenen) voor de Tomos Revival, Quadro, Flexer, Standaard, A3 en A35. Ook vindt u bij ons remblokken voor de Streetmate en Younst'R alsmede aanverwante artikelen als remsegmentveren en remankerplaten.

Kortom, als het gaat om remonderdelen zit u bij ons goed! Alle onderdelen zijn origineel Tomos of van eersteklas aftermarket kwaliteit. Kunt u iets niet vinden? Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid dus hou deze pagina in de gaten. Of laat ons weten wat u zoekt, wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.


Verbergen

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren