Exploded view tekeningen | Zundapp 529

Exploded view tekeningen | Zundapp 529
Heeft u technische informatie nodig over de Zündapp 529? Een schema van alle onderdelen die voor deze klassieke bromfiets worden gebruikt? In onze webshop vindt u een compleet overzicht van alle technische tekeningen voor de Zündapp 529. Voor elk onderdeel is een 'exploded view' tekening beschikbaar met daarin alle gebruikte... Lees meer

Heeft u technische informatie nodig over de Zündapp 529? Een schema van alle onderdelen die voor deze klassieke bromfiets worden gebruikt? In onze webshop vindt u een compleet overzicht van alle technische tekeningen voor de Zündapp 529. Voor elk onderdeel is een 'exploded view' tekening beschikbaar met daarin alle gebruikte onderdelen.

Zündapp 529 alle onderdelen in een overzicht

De Zündapp 529 is misschien wel het meest bekende model van Zündapp en je ziet ze nog steeds veel bij georganiseerde toertochten en tijdens clubdagen. De 529 was in feite de opvolger van de 517 en deelt ook veel techniek met dit model. De 529 ziet er volgens velen wel beter uit met zijn wat bredere voorkomen. Qua techniek zijn er dus weinig verrassingen, maar toch kan het handig zijn om een overzicht te hebben van alle componenten waaruit een onderdeel is opgebouwd.

Direct onderdelen bestellen

Om snel een antwoord te geven op de vraag welke onderdelen u nodig heeft om bijvoorbeeld een versnellingsbak te reviseren of een achterbrug te repareren, vindt u hier verschillende technische tekeningen. Elke tekening biedt een schematische weergave van alle onderdelen waaruit een versnellingsbak, achterbrug of koppeling is opgebouwd en hun positie in het geheel. Tegelijkertijd kunt u aan de hand van deze tekeningen direct de juiste onderdelen bestellen!


Verbergen

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren