Puch kentekenplaathouders

Puch kentekenplaathouders
Schoonheid zit 'm in de details, en dat geldt natuurlijk ook voor de afwerking van uw Puch. Zo maakt de juiste bevestigingset voor de kentekenplaat uw bromfiets helemaal af.JMPB Onderdelen staat bekend als dé brommeronderdelenspecialist. En ook bij ons zie je dat terug in het aanbod van de allerkleinste onderdelen, zoals bevestigingsets... Lees meer

Schoonheid zit 'm in de details, en dat geldt natuurlijk ook voor de afwerking van uw Puch. Zo maakt de juiste bevestigingset voor de kentekenplaat uw bromfiets helemaal af.

JMPB Onderdelen staat bekend als dé brommeronderdelenspecialist. En ook bij ons zie je dat terug in het aanbod van de allerkleinste onderdelen, zoals bevestigingsets voor de kentekenplaat. Deze sets bestaan uit twee schroefjes en bijpassende kapjes om deze af te schermen. De sets worden geleverd in verschillende kleuren zoals blauw, geel, zwart en wit. Daarnaast zijn de schroefjes en kapjes zelfs afzonderlijk leverbaar!

Bovenop dit assortiment vindt u in onze webshop ook kentekenplaathouders. Deze houders zijn kwetsbaar en gaan in het dagelijkse brommerleven regelmatig kapot of raken beschadigd. Vervanging is eenvoudig en de kentekenplaathouders zijn zeer scherp geprijsd. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zowel liggend als staand, verchroomd of in wit of zwart kunststof. Wilt u de kentekenplaat helemaal compleet maken? Bestel dan ook een van onze Puch stickers!


Verbergen

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren