Bromfiets luchtfilters

Bromfiets luchtfilters
Houd uw bromfietsmotor schoon met de luchtfilters van JMPB Onderdelen! Onze universele luchtfilters passen op vrijwel alle bromfietsen, van Zündapp tot Yamaha en van Kreidler tot Citta. Een aantal luchtfilters in het assortiment is speciaal ontworpen voor een bepaald brommermerk/type bromfiets. Daarnaast heeft u een ruime keuze in... Lees meer

Houd uw bromfietsmotor schoon met de luchtfilters van JMPB Onderdelen! Onze universele luchtfilters passen op vrijwel alle bromfietsen, van Zündapp tot Yamaha en van Kreidler tot Citta. Een aantal luchtfilters in het assortiment is speciaal ontworpen voor een bepaald brommermerk/type bromfiets. Daarnaast heeft u een ruime keuze in (open)luchtfilters die op de luchtinlaat gemonteerd kunnen worden.

Papieren of kunststof luchtfilter

Een luchtfilter is een relatief goedkoop maar belangrijk onderdeel van uw bromfietsmotor. Het filter zorgt ervoor dat de motor optimaal kan ademhalen zonder dat vuildeeltjes in de cilinder komen. het is dan ook belangrijk om een vuil of zelfs verstopt luchtfilter te reinigen of te vervangen. Papieren luchtfilters dienen altijd vervangen te worden, terwijl de meer geavanceerde kunststof openluchtfilters ook gereinigd kunnen worden.

Filterelementen voor alle merken bromfietsen

U vindt in onze webshop verschillende filterelementen, onder andere van de bekende merken Polini en Malossi. Dit zijn specifieke merkgebonden filters, zoals voor een Yamaha FS1, Yamaha DT50 MX, Puch Monza of Puch Maxi. Voor wie meer vermogen uit het blok wil halen zijn er mooie openluchtfilter leverbaar. Deze 'powerfilters' optimaliseren de luchttoevoer en daarmee de prestaties van de bromfietsmotor. Deze filters presteren niet alleen goed, ze zien er ook nog een cool uit met hun felle kleuren. Echte eye catchers waarmee u zeker de aandacht trekt!


Verbergen

71 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

71 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren