Tomos zadels, zitjes en buddyseats

Tomos zadels, zitjes en buddyseats
Het achterzitje ('broodje') is leverbaar in zwart en wit en kan worden gemonteerd op de Gilera Citta, Puch Maxi en Tomos bromfietsen.Onze zwarte buddyseat en het reguliere zadel zijn speciaal ontworpen voor de Tomos A3/A35. Beide modellen zijn voorzien van een opvallende tekst “Tomos” op de achterkant. Ook voor zitjes en zadels van... Lees meer

Het achterzitje ('broodje') is leverbaar in zwart en wit en kan worden gemonteerd op de Gilera Citta, Puch Maxi en Tomos bromfietsen.

Onze zwarte buddyseat en het reguliere zadel zijn speciaal ontworpen voor de Tomos A3/A35. Beide modellen zijn voorzien van een opvallende tekst “Tomos” op de achterkant.

Ook voor zitjes en zadels van andere oldtimer bromfietsen van merken als Yamaha, Kreidler en Zündapp winkelt u natuurlijk bij JMPB! Daarnaast biedt onze webshop een van de grootste assortimenten in Nederland als het gaat om brommeronderdelen.

We richten ons hierbij vooral op de enthousiaste sleutelaar die zijn klassieke bromfiets goed wil onderhouden, desgewenst met fabrieksonderdelen om een brommer zo origineel mogelijk te houden. Daarnaast is er altijd een prima aftermarket alternatief beschikbaar voor de kleinere portemonnee.


Verbergen

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren