Zündapp spuitlak en verf, glasvezelvlies, enz.

Zündapp spuitlak en verf, glasvezelvlies, enz.
Kleine beschadigingen van uw bromfiets werkt u eenvoudig bij met de spuitlakken en lakstiften van JMPB Onderdelen. Alle lakken zijn verkrijgbaar in de kleuren van uw oldtimer Zündapp! Voor grotere reparaties bestelt u net zo eenvoudig glasvezelvlies en plamuur om het frame en de framedelen van uw bromfiets te repareren.Bij JMPB onderdelen... Lees meer

Kleine beschadigingen van uw bromfiets werkt u eenvoudig bij met de spuitlakken en lakstiften van JMPB Onderdelen. Alle lakken zijn verkrijgbaar in de kleuren van uw oldtimer Zündapp! Voor grotere reparaties bestelt u net zo eenvoudig glasvezelvlies en plamuur om het frame en de framedelen van uw bromfiets te repareren.

Bij JMPB onderdelen weten we als geen ander met hoeveel toewijding brommerliefhebbers hun trotse bezit koesteren. Zelf zijn we ook helemaal gek van klassieke bromfietsen, en dat is precies de reden waarom we ook voor het Duitse topmerk Zündapp alle denkbare brommeronderdelen uit voorraad leverbaar hebben. Wanneer het niet nodig is om onderdelen te vervangen omdat ze gerepareerd kunnen worden, kunt u voor de nodige spuitklusjes hier uw lakken bestellen. Grotere beschadigingen werkt u dan eerst voor met glasvezelvlies (inclusief polyester hars) of -plamuur.

Alle spuitlakken (ook die voor motorblokken) zijn afkomstig van de bekende merken Motip en Dupli Color en allemaal komen ze in de typische jaren '60 en '70 kleuren. Van citroengeel tot saffierblauw en van dieporanje tot mosgroen. Wilt u iets anders dan klassiek? Bestel dan bijvoorbeeld de FireFly lak van Motip. Deze verspringt van kleur onder de invloed van zonlicht. Ook leuk: camouflagelak voor een stoere uitstraling!


Verbergen

117 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Motip Spuitlak Armi Zwart - 400ML
    Niet op voorraad
    € 10,95
    Motip Spuitlak Armi Zwart - 400ML

117 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren