Alles voor de koppeling van uw Tomos bromfiets

Alles voor de koppeling van uw Tomos bromfiets
Nieuwe koppeling nodig voor uw handgeschakelde Tomos bromfiets? Zoekt u een koppelingsnaaf of een originele 2e versnelling? Bij JMPB zijn alle onderdelen scherp geprijsd en ze worden snel geleverd!De koppeling van een Tomos bromfiets gaat lang mee, maar ook dit stukje techniek heeft niet het eeuwige leven. Door slijtage en vervuiling van de... Lees meer

Nieuwe koppeling nodig voor uw handgeschakelde Tomos bromfiets? Zoekt u een koppelingsnaaf of een originele 2e versnelling? Bij JMPB zijn alle onderdelen scherp geprijsd en ze worden snel geleverd!

De koppeling van een Tomos bromfiets gaat lang mee, maar ook dit stukje techniek heeft niet het eeuwige leven. Door slijtage en vervuiling van de verschillende onderdelen kan ook een koppeling namelijk mankementen gaan vertonen. Zo is bijvoorbeeld de veerring berucht vanwege het ratelen van de koppeling, een fenomeen dat veel Tomos liefhebbers wel kennen.

Voor ervaren sleutelaars is het vaak goed mogelijk om een koppeling te repareren. De onderdelen hiervoor vindt u in de webshop van JMPB Onderdelen. Dit zijn 'losse' onderdelen zoals een drukveer, koppelingsnaven voor de 1e en 2e versnelling, lagerbus, opvulring of veerklem. Daarnaast verkopen we complete koppelingsets. Zo vindt u bij ons een originele 2e versnelling koppelingset voor de Tomos A35 of een 3-delige koppelingsegmentset.


Verbergen

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren