Krukassen voor uw Honda MT, MB, NSR & MTX

Krukassen voor uw Honda MT, MB, NSR & MTX
Honda bromfietsmotoren staan bekend vanwege hun degelijk constructie, en bij normaal gebruik en goed onderhoud gaan ze dan ook zeer lang mee. Toch kan er altijd een onderdeel kapot gaan, en de krukassen van deze motoren zijn geen uitzondering. Alhoewel ze niet vaak kapot gaan kan het in bepaalde gevallen toch gebeuren. In die gevallen kunt u bij... Lees meer

Honda bromfietsmotoren staan bekend vanwege hun degelijk constructie, en bij normaal gebruik en goed onderhoud gaan ze dan ook zeer lang mee. Toch kan er altijd een onderdeel kapot gaan, en de krukassen van deze motoren zijn geen uitzondering. Alhoewel ze niet vaak kapot gaan kan het in bepaalde gevallen toch gebeuren. In die gevallen kunt u bij ons een nieuwe krukas bestellen.

Uw Honda krukas kapot?

Een krukas kan kromtrekken of zelfs breken. Andere problemen waar eigenaren van klassieke bromfietsen regelmatig tegenaanlopen: speling in de krukas, versleten lagers en defecte krukaskeerringen of een tik in het blok. Gelukkig kan het met de juiste onderdelen allemaal worden opgelost. Bij JMPB Onderdelen hebben we namelijk alleen originele onderdelen of onderdelen van bekende aftermarket fabrikanten zoals Top Racing en DMP (Dutch Motorcycle Parts). Op deze manier garanderen wij u de beste kwaliteit brommeronderdelen.

Honda krukas online kopen

Indien u de krukas van uw Honda gaat vervangen is het daarnaast ook belangrijk om de lagers en keerringen te vervangen. Deze onderdelen zijn namelijk ook onderhevig aan slijtage en vervanging voorkomt dat u na korte tijd het motorblok weer moet open maken. Weet u niet precies welk onderdeel u het beste kunt bestellen? laat het ons dan weten zodat we u hiermee kunnen helpen om de juiste onderdelen te vinden.


Verbergen

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Krukas Honda MB/MT DMP
    Niet op voorraad
    € 69,95
    Krukas Honda MB/MT DMP

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren