Vespa Ciao achternaaf onderdelen

Vespa Ciao achternaaf onderdelen
Alle onderdelen voor de revisie of reparatie van de aandrijflijn van uw Vespa Ciao vindt u in de webshop van JMPB Onderdelen. Als specialist in brommeronderdelen leveren we al jaren achterassen, achterwiellagerplaten, tandwielen en revisiesets voor het achtercardan alsmede verschillende smeeroliën.Achternaaf revisiesets De achternaaf van een... Lees meer

Alle onderdelen voor de revisie of reparatie van de aandrijflijn van uw Vespa Ciao vindt u in de webshop van JMPB Onderdelen. Als specialist in brommeronderdelen leveren we al jaren achterassen, achterwiellagerplaten, tandwielen en revisiesets voor het achtercardan alsmede verschillende smeeroliën.

Achternaaf revisiesets

De achternaaf van een Vespa Ciao/Gilera Citta is in de praktijk redelijk onderhoudsvrij, maar natuurlijk kan er ook hier een reden zijn om dit onderdeel te reviseren of te vervangen. Vaak is onvoldoende smering de oorzaak van bovenmatige slijtage in de achternaaf. In dat geval kan een revisieset voor de achtercardan de oplossing bieden die u zoekt. Deze revisieset wordt compleet geleverd met verschillende naaldlagers en is afkomstig van de gerenommeerde Italiaanse fabrikant CIF , oftewel Costruzioni Ingranaggi Ferrigno. Ze maken vooral onderdelen voor de Italiaanse bromfietsen waaronder Vespa Ciao, SI en Bravo waardoor kwaliteit en pasvorm zijn gegarandeerd.

Onderdelen voor het cardan

Andere onderdelen voor de achternaaf van uw Ciao die wij altijd op voorraad hebben zijn onder andere achterassen, achterwiellagerplaten, moeren, boutsets, cardanpakkingen, tandwielen, keerringen, naaldlagers en olievulnippels. Bovendien leveren we de beste olie voor het achtercardan van Kroon en Valvoline.


Verbergen

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren