Kreidler Spatborden in RVS en verchroomd

Kreidler Spatborden in RVS en verchroomd
Bent u op zoek naar een achterspatbord of voorspatbord voor uw Kreidler bromfiets? Bij JMPB Onderdelen hebben we passende spatborden uit voorraad leverbaar. De spatborden zijn verkrijgbaar in RVS of chromen uitvoering en natuurlijk bestelt u net zo eenvoudig al het bevestigingsmateriaal er meteen bij.Spatborden zijn kwetsbaar. In de loop van de... Lees meer

Bent u op zoek naar een achterspatbord of voorspatbord voor uw Kreidler bromfiets? Bij JMPB Onderdelen hebben we passende spatborden uit voorraad leverbaar. De spatborden zijn verkrijgbaar in RVS of chromen uitvoering en natuurlijk bestelt u net zo eenvoudig al het bevestigingsmateriaal er meteen bij.

Spatborden zijn kwetsbaar. In de loop van de tijd raken ze beschadigd, gaan roesten en uiteindelijk wordt het moment bereikt dat het beter is om ze te vervangen. Dit geldt niet alleen voor degene die bezig is om zijn Kreidler bromfiets te restaureren, maar ook voor de liefhebber die zijn trotse bezit koestert en steeds iets beter wil maken. Bij JMPB Onderdelen hebben we chromen achterspatborden leverbaar voor de RS en RMC almede RVS voorspatborden die passen op alle modellen met 17 inch wielen.

Om montage zo eenvoudig mogelijk te maken leveren we bovendien al het nodige bevestigingsmateriaal, verbindingsstukken, doorvoerrubbers, enzovoort. En om uw klus helemaal af te maken (en uw bromfiets extra te beschermen tegen straatvuil) hebben we bovendien een aantal mooie spatlappen met Kreidler-opdruk in onze webshop!


Verbergen

40 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Gele Plaat Origineel Lengte bevestiging Kreidler
    Niet op voorraad
    € 8,95
    Gele Plaat Origineel Lengte bevestiging Kreidler

40 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren