Doorvoerrubbers, afdichtrubbers & meer

Doorvoerrubbers, afdichtrubbers & meer
Doorvoerrubbers of tules heeft u nodig wanneer u in metaal een gat heeft geboord om bekabeling doorheen te voeren. De doorvoerrubbers beschermen de kabels tegen de scherpe randen die ontstaan  in het boorgat, en voorkomen dat de bekabeling beschadigt. We leveren uit voorraad doorvoerrubbers en afdichtrubbers in verschillende... Lees meer

Doorvoerrubbers of tules heeft u nodig wanneer u in metaal een gat heeft geboord om bekabeling doorheen te voeren. De doorvoerrubbers beschermen de kabels tegen de scherpe randen die ontstaan  in het boorgat, en voorkomen dat de bekabeling beschadigt. We leveren uit voorraad doorvoerrubbers en afdichtrubbers in verschillende maten.

Doorvoerrubbers beschermen de bekabeling

Bij een bromfietsrestauratie of -reparatie is het vaak noodzakelijk om in het plaatwerk gaten te boren voor de bekabeling. Nieuwe onderdelen zijn niet altijd voorzien van de juiste openingen en ook kan het zijn dat nieuwe bekabeling op een andere manier wordt gemonteerd dan oorspronkelijk het geval was. Om te voorkomen dat de nieuwe bekabeling beschadigt en er bijvoorbeeld kortsluiting of lekkage ontstaat zijn er speciale doorvoerrubbers (ook wel tules genoemd) die een beschermende ring vormen in het boorgat.

Doorvoerrubbers online bestellen

Deze rubbers zijn leverbaar in verschillende maten zodat u altijd een doorvoerrubber bestelt dat past in de diameter van het boorgat. U bestelt ze eenvoudig online in onze webshop. Daarnaast leveren we afdichtrubbers voor het afdekken van boorgaten die niet meer gebruikt worden. Zo zorgt u voor een nette afwerking van het project, en wordt het plaatwerk niet ontsierd door lelijke gaten. Kortom, bestel vandaag nog uw doorvoerrubbers en afdichtrubbers bij JMPB Onderdelen!


Verbergen

37 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

37 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren