Moeren voor oldtimer bromfietsen

Moeren voor oldtimer bromfietsen
Ben je op zoek naar precies dat ene moertje voor je bromfiets. En dan het liefst ook nog in RVS of verzinkt staal? Dan ben je bij JMPB Onderdelen aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk een ruime keuze in losse moeren. En uniek: ze zijn ook nog eens per stuk, los te bestellen!   Moeren in RVS en verzinkt RVS moeren hebben we... Lees meer

Ben je op zoek naar precies dat ene moertje voor je bromfiets. En dan het liefst ook nog in RVS of verzinkt staal? Dan ben je bij JMPB Onderdelen aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk een ruime keuze in losse moeren. En uniek: ze zijn ook nog eens per stuk, los te bestellen!

 

Moeren in RVS en verzinkt

RVS moeren hebben we in verschillende uitvoeringen zoals borgmoeren, dopmoeren en gewone moeren. Kwalitatief hoogwaardige producten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen bij het werken aan je bromfiets. Daarnaast kan je hier verzinkte moeren bestellen die zeker van pas zullen komen in de werkplaats. Naast borgmoeren en dopmoeren bestel je ook eenvoudig online kroonmoeren, flensmoeren en zeskantmoeren.

 

Onderdelen voor klassieke bromfietsen

Voor elke klus heeft JMPB Onderdelen het juiste materiaal. We zijn gespecialiseerd in onderdelen voor klassieke bromfietsen en dat zie je! We zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé onderdelenspecialist in Nederland en Europa voor klassieke bromfietsen van merken als Kreidler, Zündapp, Tomos, Honda Yamaha en Puch. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je bromfietsonderdelen!


Verbergen