Alle maten schokbrekers voor een Gilera Citta

Alle maten schokbrekers voor een Gilera Citta
Schokbrekers zijn heel belangrijk voor een goede wegligging en een comfortabel rijgedrag. De schokdempers die u in onze webshop online kunt kopen voor uw Gilera Citta zijn van topkwaliteit. Bovendien is een aantal schokdempers geschikt om uw bromfiets te verhogen!Kapotte schokdemper vervangen Een kapotte schokdemper herken je meteen. Uw bromfiets... Lees meer

Schokbrekers zijn heel belangrijk voor een goede wegligging en een comfortabel rijgedrag. De schokdempers die u in onze webshop online kunt kopen voor uw Gilera Citta zijn van topkwaliteit. Bovendien is een aantal schokdempers geschikt om uw bromfiets te verhogen!

Kapotte schokdemper vervangen

Een kapotte schokdemper herken je meteen. Uw bromfiets gaat zwabberen, rijdt oncomfortabel en wordt moeilijker bestuurbaar. Dit is niet alleen heel vervelend, het is ook nog eens onveilig. Het is daarom belangrijk dat u versleten schokdempers zo snel mogelijk vervangt. Nieuwe schokdempers kunt u vandaag nog online bestellen bij JMPB Onderdelen. We leveren een uitgebreid assortiment schokdempers voor de Gilera Citta en andere klassieke bromfietsmerken.

Schokbrekers van bekende merken

De schokbrekers zijn afkomstig van gerenommeerde merken als YSS Suspension, en met een aantal van onze schokdempers kunt u uw bromfiets verhogen. De standaardlengte voor een Citta schokbreker is namelijk 260 millimeter, maar in onze webshop vindt u ook schokbrekers van 280 en 300 millimeter. Ook zijn er van YSS echte performance schokbrekers leverbaar voor een sportieve rijervaring. De keuze voor een schokbrekerset is vaak ook een persoonlijke keuze. Wanneer u niet goed weet welke schokbrekers het beste passen bij uw brommer of rijstijl dan kunnen wij u voorzien van het juiste advies!


Verbergen

47 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Schokbrekerset Gesloten Chroom 300MM DMP
    Niet op voorraad
    € 69,00
    Schokbrekerset Gesloten Chroom 300MM DMP

47 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren