Exploded view tekeningen | Honda MB50

Exploded view tekeningen | Honda MB50
In onze webshop bestelt u eenvoudig online technische tekeningen van Honda MB onderdelen. We leveren tekeningen van onder meer de versnellingsbak, cilinder en spruitstuk, carburateur, carter en de kabelboom. Bestel de verschillende onderdelen direct op basis van de tekening!Honda MB Honda heeft in de jaren '70 verschillende bromfietsen... Lees meer

In onze webshop bestelt u eenvoudig online technische tekeningen van Honda MB onderdelen. We leveren tekeningen van onder meer de versnellingsbak, cilinder en spruitstuk, carburateur, carter en de kabelboom. Bestel de verschillende onderdelen direct op basis van de tekening!

Honda MB

Honda heeft in de jaren '70 verschillende bromfietsen ontwikkeld, die nu nog steeds als klassiekers rondrijden in Nederland. De Honda MB (Moto Bike) is de sportieve tegenhanger van de Honda MT (Moto Trial). Waar de Honda MT het maisveld in schiet, is de MB heer en meester op de weg. De MB en MT delen veel techniek, maar er zijn ook verschillen. De MT was eenvoudiger van opzet en had bijvoorbeeld alleen trommelremmen, terwijl de MB was voorzien van een schijfrem voor. Verder hebben originele MT's spaakwielen in plaats van de 3-spaaksvelg van de MB.

Technische tekeningen

Vanwege hun verschillende karakters hebben deze Honda brommers hun eigen schare liefhebbers die hun kostbare bezit op de weg houden en er regelmatig aan sleutelen. Precies voor die doelgroep hebben we bij JMPB Onderdelen een grote hoeveelheid technische tekeningen beschikbaar die helpen bij het repareren of restaureren van deze bromfietsen. De tekeningen bieden een nauwkeurig overzicht van de opbouw van elk onderdeel, en de manier waarop de verschillende componenten gemonteerd dienen te worden.


Verbergen

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren