Voorvorken, remgrepen, tandwielen Puch Maxi, Monza, MV

Voorvorken, remgrepen, tandwielen Puch Maxi, Monza, MV
Nieuwe remmen of een complete set nieuwe wielen met banden nodig? JMPB heeft het! Onder mechanische onderdelen voor Puch bromfietsen verstaan we vooral de bewegende onderdelen die aan meer slijtage onderhevig zijn. Denk hierbij aan grepen en handles, remmen, kettingen, tandwielen en kabels.Het zijn de onderdelen die uw Puch in beweging houden, en... Lees meer

Nieuwe remmen of een complete set nieuwe wielen met banden nodig? JMPB heeft het! Onder mechanische onderdelen voor Puch bromfietsen verstaan we vooral de bewegende onderdelen die aan meer slijtage onderhevig zijn. Denk hierbij aan grepen en handles, remmen, kettingen, tandwielen en kabels.

Het zijn de onderdelen die uw Puch in beweging houden, en die vaak ook de meeste zorg nodig hebben. Met regulier onderhoud zorgt u ervoor dat u de maximale levensduur haalt uit alle brommeronderdelen, maar uiteindelijk zullen ook deze vervangen dienen te worden. Onderhoud is in het bijzonder belangrijk voor oldtimer bromfietsen zoals de Puch zoals de MS50, MV50, Monza en Maxi.

Speciaal voor deze klassiekers (en ook voor andere Puch modellen) hebben we bij JMPB een van de grootste webshops in Nederland opgebouwd. Op het gebied van mechanische onderdelen kunt u bij ons terecht voor assen en wielen, kabels, kettingen en tandwielen, remdelen en vorkdelen. Deze onderdelen zijn compleet te bestellen, klaar voor montage, maar ook los. Zo bestelt u net zo eenvoudig losse spakensets en velgen in uiteenlopende maten als een compleet wiel!

Ook op het gebied van kettingen, tandwielen, rem- en (chromen) vorkdelen hebben we een naam hoog te houden. U kunt er hierdoor vanuit gaan dat we voor vrijwel alle Puch bromfietsen de meeste onderdelen op voorraad hebben. Kunt u iets niet vinden? Laat het ons dan weten, wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.


Verbergen