Het afhalen van onderdelen is momenteel niet mogelijk, Tevens is onze winkel s'avonds gesloten. Uiteraard blijven wij verzenden. Meer info.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen:

 

Via bankoverschrijving

Na het plaatsen van een order ontvangt u binnen enkele minuten per mail een bevestiging van uw order,
hierin staan al onze bankgegevens en verdere informatie omtrent de betaling. 
Vooruitbetaling per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internet bankieren of door middel
van een overschrijvingsformulier. Een bankoverschrijving is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.

Wij attenderen u hierbij het volgende:
- Een bankoverschrijving heeft over het algemeen een overboektijd van één tot drie werkdagen.
- Vermeld bij het overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.
- Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling verder in behandeling nemen.

 

Via Ideal 

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL wordt ondersteund door zo goed als alle banken in NederlandVia Paypal

PayPal is een dochteronderneming van eBay en is wereldwijd het meest gebruikte online betaalsysteem. Betaling via PayPal is veilig en snel. Uw creditcard nummer, bankrekening nummer en privéadres worden door PayPal nooit aan ons ter beschikking gesteld. Via PayPal kunt u online met alle populaire creditcards, zoals Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard, enz. betalen. Ook is het mogelijk via PayPal te betalen met een krediet dat u via een bankoverschrijving kunt opwaarderen.

 

Hoe werkt een betaling via PayPal?

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via PayPal wilt betalen door op de PayPal betaalknop te klikken. U wordt doorgeleid naar de beveiligde omgeving van PayPal waarna u de keuze krijgt als PayPal gebruiker in te loggen of u als nieuwe gebruiker aan te melden. Na betaling worden wij door PayPal geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

 

Via uw Creditcard

Wij ondersteunen betalingen met uw Visa of Mastercard creditkaart.
U kan met een Nederlandse kaart enkel vanuit Nederland bestellen, met een Belgische kaart kan je alleen vanuit België bestellen. Ons fraude filter blokkeert bestellingen waarbij dit niet overeenkomt.